ABUS wAppLoxx – Doordachte toegangscontrole.

Het wAppLoxx systeem is een professioneel toegangscontrolesysteem voor kleine tot middelgrote zakelijke objecten. Moderne toegangscontrole biedt niet alleen bescherming tegen inbraken, maar ook de mogelijkheid voor het beheren van rechten en tijdschema’s met een browser gebaseerde software via het web of per app.
Naast het beheren van de toegang is het mogelijk om met de wAppLoxx het bestaande alarmsysteem in- en uit te schakelen.

Het hart van het systeem is de wAppLoxx Control. Dit kleine kastje onderscheidt zich niet alleen door een stijlvol en tegelijkertijd onopvallende design, maar is uitgerust met de modernste technologie. Alle intelligentie zit in de wAppLoxx Control, alle systeeminstellingen worden hier opgeslagen. En dat zonder abonnementskosten.

Veiligheid

Het thema veiligheid staat bij wAppLoxx op de voorgrond. Beginnend met inbraakbeveiliging aan de deur via de beveiligde draadloze verbinding tot en met de beveiligde verbinding bij toegang via internet. Een alternatief voor de Web toegang is een exclusieve verbinding via intranet. Zo zijn uw gegevens altijd veilig. Door het versleutelingsprotocol SSL (Secure
Socket Layer) werkt het systeem van de wAppLoxx
extreem veilig. De communicatie tussen App en wAppLoxx-control gebeurt over een P2P-verbinding, die over een beveiligde server voor de directe communicatie van de componenten zorgt en zo wordt voorkomen dat een ongewenst persoon toegang krijgt.

Systeem overzicht

Video’s