Een veilige onderneming; waarom het belangrijk is uw bedrijf te beschermen

Als u uw onderneming goed wil beschermen, is het belangrijk onbevoegden de toegang tot uw object en bepaalde ruimtes te ontzeggen. Met mechanische beveiliging en alarmcentrales voorkomt u gewelddadig binnendringen. Door middel van videobewaking ziet u precies wat er gebeurt en heeft u bewijs als dat nodig is.

Ook tijdens kantooruren kunt u uw onderneming beschermen. Met behulp van een sluitinstallatie of toegangscontrolesysteem weert u onbevoegde personen van bepaalde afdelingen. Dit is belangrijk omdat elke afdeling andere eisen stelt aan veiligheid en toegang.

Een sluitinstallatie of toegangscontrolesysteem biedt u de mogelijkheid de toegang tot uw bedrijf en afdelingen precies vast te leggen en te bepalen wie waar toegang heeft. Met behulp van een elektronisch systeem kan de toegang ook op datum en tijd worden ingesteld.

Toegangscontrolesystemen kunnen worden gekoppeld aan alarminstallaties en elektronische componenten zoals liften, rolluiken en elektronische poorten. Zo beschikt u over een compleet en efficiënt veiligheidssysteem. In combinatie met videobewaking verhoogt u de veiligheid en zet u een gebruiksvriendelijk systeem op dat ook door uw medewerkers wordt gewaardeerd.