De informatie op deze website is slechts bedoeld als algemene informatie. De informatie is ter beschikking gesteld door Beveiliging Kennemerland, onderdeel van NetworkChannel Retail; hoewel wij proberen om all informatie correct en up-to-date te houden, geven wij geen enkele garantie, direct dan wel gesuggereerd, over de correctheid, beschikbaarheid of geschiktheid van de website of de informatie welke via de website beschikbaar is gesteld. Het gebruik van de website, of de informatie welke op de website beschikbaar is gesteld, is geheel voor risico van de gebruiker.

In geen geval zal Beveiliging Kennemerland aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief, maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade voortvloeiend uit het gebruik van deze website of informatie beschikbaar gesteld via deze website.

Via deze website kunt u mogelijk gelinkt worden naar andere websites welke niet onder de controle zijn van  Beveiliging Kennemerland. We hebben geen controle over de aard en beschikbaarheid van deze sites.

Het tonen van een link hoeft geen aanbeveling in te houden van enige gelinkte website of van de opinies en/of standpunten welke op deze sites worden gepubliceerd.

Wij doen ons best om de website goed bereikbaar te houden en probleemloos te laten werken. Echter, Beveiliging Kennemerland aanvaard geen enkele aansprakelijkheid indien de website tijdelijk onbereikbaar is door interne of externe factoren.